Kennismakingssessie

intiem sensueel stelBen je nieuw bij ons, dan kun je voordelig kennis komen maken met ons en onze werkwijze. Wanneer je jezelf op gebied van intimiteit wil ontwikkelen of je wil nieuwe gebieden van intimiteit ontdekken, dan raden we ook aan om eerste langs te komen voor een kennismaking, zodat we dat kunnen afstemmen.

De kennismaking bestaat uit twee delen. Wanneer je na het eerste deel besluit niet met ons verder te willen gaan, dan betaal je niets. Je loopt dus geen risico. Bij twijfel is het altijd raadzaam om af te spreken voor een kennismaking.

De twee onderdelen zijn het intakegesprek en de lichamelijke kennismaking.

Intake

De intake is een rustig gesprek. Hierin kun je je wensen en grenzen kenbaar maken. Zo weten wij wat je behoefte of wat je wil ontdekken of ontwikkelen. We bespreken daarop de mogelijkheden die wij daarin kunnen bieden. Aan het eind van de intake bepaal je of je verder wil.

In de intake bespreken we ook of er lichamelijke of geestelijke zaken zijn waarmee we rekening moeten houden in de sessies. Dit doen we om de ervaringen voor jou zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Lichamelijke kennismaking

Na de intake gaan we lichamelijk kennismaken. Dit doen we stapsgewijs. We beginnen rustig en gekleed. Het verdere verloop is afhankelijk van je aangegeven wensen en grenzen en wat is besproken tijdens de intake. Belangrijk tijdens dit deel is wederzijds respect, kunnen omgaan met kaders, openheid en zelfreflectie.

Tijdens deze sessie gelden een aantal kaders. We bouwen het rustiger op, zodat je makkelijker je grenzen aan kunt geven. We gaan niet verder dan de grenzen die je zelf al vooraf aangegeven hebt. Het is mogelijk om toe te werken naar naakt. Er is voor ons geen grens in waar je ons aanraakt, zolang het niet seksueel gericht is. Ook kussen op de mond doen we niet.

Opties

Kom je als man of vrouw alleen, dan kun je ervoor kiezen of je de kennismaking met Esther, Eli of ons beiden doet. Ook wanneer je ons beiden erbij wil hebben, kun je tijdens de lichamelijke kennismaking nog kiezen om het met één van ons te doen. De ander kan dan voor veilige bedding zorgen of de ruimte verlaten. Dit is aan jezelf.

Kom je als stel, dan is de kennismaking altijd met ons beiden.

Praktische info

Een kennismaking duurt ongeveer 1,5 uur. De intake neemt daarvan het eerste halve uur in beslag. Stop je na de intake, dan betaal je niets.

De investering is € 530 € 265 € 75

Veel gestelde vragen

V: Waarom zou ik als man of vrouw alleen met jullie samen afspreken?
A: Sommige mensen vinden het fijn om door beide geslachten aangeraakt te worden. Anderen vinden het fijn dat er iemand van hun eigen geslacht aanwezig is, omdat dat veiligheid geeft.

V: Kan het ook korter of langer?
A: Nee. Deze sessie is altijd 1,5 uur.

V: Kan het ook ’s avonds of in het weekend?
A: Het kan ’s avonds wel. In het weekend doen we niet.